"A nagy kérdés, hogy a képzéssel közelebb kerültünk e a vállalati célhoz" | Beszélgetés Személyi Lászlóval - Digitális bennfentes

Episode 15

full
Published on:

15th Mar 2022

"A nagy kérdés, hogy a képzéssel közelebb kerültünk e a vállalati célhoz" | Beszélgetés Személyi Lászlóval

Több adásban is előjött, hogy az oktatás, a képzés lehet a digitalizáció kulcsa, így a mai adásban egy olyan szakértőt hívtam el, akinek erre a területre (is) van komolyabb rálátása. Munkája során nem csak részese, hanem vezetője a kkv-knak szóló, ingyenes online képzésnek, mely a digitalizáció és a generációváltás által érintett minden témában átfogó tudással látja el a résztvevőket. Személyi Lászlóval ennél sokkal többről beszéltünk ebben az adásban: 

  • Miért nem alapértelmezett, hogy a munkahelyen is tanulunk, képződünk?
  • Mennyire fontos az oktatás egy kkv életében?
  • Miért fontos tudni, hogy a munkavállalóink milyen tanulók?
  • Mik az akadályok egy cégvezető szemében?
  • Hogyan építsünk fel egy jó képzési koncepciót?

Az adásban elhangzó ajánlások

Személyi László

A Future-Now innovációs és technológiai tanácsadó vállalkozás vezető partnere, a BiB E-KKV képzés szakmai vezetője, a The Future Shapers tagja.

Másfél évtizedes üzleti elemzői és stratégiai múlttal és szociológus háttérrel rendelkezik, valamint dolgozott kisebb és nagyobb pénzintézeteknél és egy startupban is. Korábbi CRM, folyamatmenedzsment és üzleti architektúra tapasztalatai után 3 éve a jövőbiztos vállalat építése érdekli. Célja, hogy a vállalatok teret adjanak a felfedezésnek és kreativitásnak, és kihasználják az új technológiák nyújtotta előnyöket minden lehetséges területen. Három fantasztikus gyermek édesapja, és a Pro Scientia Aranyérem birtokosa.

Show artwork for Digitális bennfentes

About the Podcast

Digitális bennfentes
Ez itt a ”DIGITÁLIS BENNFENTES” podcast! Tematikus beszélgetések, interjúk, amelyek megmutatják a magyar vállalkozóknak (és vezetőknek) a digitális átalakulást mozgató és a vállalkozások életét befolyásoló technológiákat, eseményeket. Elemzések, betekintések és történetek adat-tudományról, üzleti intelligenciáról és sok másról. Mindezekről közérthetően, üzleti szemmel.
Support This Show

About your host

Profile picture for Peter Bogyó

Peter Bogyó