"Az üzletileg még mindig rengeteg tennivaló van a technológiával" | Beszélgetés Dr. Nemeslaki Andrással - Digitális bennfentes

Episode 14

full
Published on:

8th Mar 2022

"Az üzletileg még mindig rengeteg tennivaló van a technológiával" | Beszélgetés Dr. Nemeslaki Andrással

Ebben az epizódban arra voltam kíváncsi, hogy hogyan látja az elmúlt tíz évet és a jövőt oktatási, digitalizációs és üzleti szempontból dr. Nemeslaki András, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára.

Az adásban szóba hozott könyvek

  • Erik Brynjolfsson: The Second Machine Age: Work, Progress, and Prosperity in a Time of Brilliant Technologies Reprint Edition
  • Salim Ismail: Exponential Organizations: Why new organizations are ten times better, faster, and cheaper than yours (and what to do about it)
  • Peter H. Diamandis: Abundance: The Future Is Better Than You Think
  • Nemeslaki András: Vállalati internetstratégia [Akadémia Kiadó, 2012]

Nemeslaki András

tanszékvezető egyetemi tanár, BME GTK

Show artwork for Digitális bennfentes

About the Podcast

Digitális bennfentes
Ez itt a ”DIGITÁLIS BENNFENTES” podcast! Tematikus beszélgetések, interjúk, amelyek megmutatják a magyar vállalkozóknak (és vezetőknek) a digitális átalakulást mozgató és a vállalkozások életét befolyásoló technológiákat, eseményeket. Elemzések, betekintések és történetek adat-tudományról, üzleti intelligenciáról és sok másról. Mindezekről közérthetően, üzleti szemmel.
Support This Show

About your host

Profile picture for Peter Bogyó

Peter Bogyó