"A nullás lépés, hogy folyamatosan tanuljunk" | Beszélgetés Beck Zsolt munkaerőpiaci jövőkutatóval - Digitális bennfentes

Episode 5

full
Published on:

4th Jan 2022

"A nullás lépés, hogy folyamatosan tanuljunk" | Beszélgetés Beck Zsolt munkaerőpiaci jövőkutatóval

Beck Zsolt

munkaerőpiaci jövőkutató | közgazdász | a Beck and Partner fejvadászcég és a HR Felhő alapító-ügyvezetője

Az elmúlt 20 évben, Beck Zsolt figyelemre méltó vezetővé vált a magyar fejvadászat és karrierépítés területén. Lehet úgy ismered, mint az Álláskeresés kézikönyvének szerzője vagy a Beck and Partners fejvadászcég alapító-ügyvezetője. Az általa irányított vállalkozás több ezer embernek talált új állást és több száz cégnek segített kiválasztani a megfelelő munkatársat.

2017-ben létrehozta cégén belül a Karrierszerviz üzletágat, ahol álláskeresőket támogatnak céljaik elérésében. Ez idő alatt több, mint 350 embernek segítettek önbizalommal teli, profi álláskeresővé válni: vannak akik álomállásukat, vannak akik életcéljukat találták meg. Ezért is büszkék arra, hogy a profi önéletrajzírástól a karrier coaching-ig minden szolgáltatásukkal segítenek az embereknek a legideálisabb pozíció elnyerésében.

Zsoltot a folyamatos fejlődés és fejlesztés motiválja, aminek eredményeként Magyar Termék Nagydíjjal jutalmazta a szakmai zsűri az általa megálmodott HR Felhő toborzási-kiválasztási szoftvert. Emellett elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat, valamint a Magyar Brands Innovációs Nagydíját is, és többször részesült a Magyar Brands Innovatív Márka elismerésben.

Show artwork for Digitális bennfentes

About the Podcast

Digitális bennfentes
Ez itt a ”DIGITÁLIS BENNFENTES” podcast! Tematikus beszélgetések, interjúk, amelyek megmutatják a magyar vállalkozóknak (és vezetőknek) a digitális átalakulást mozgató és a vállalkozások életét befolyásoló technológiákat, eseményeket. Elemzések, betekintések és történetek adat-tudományról, üzleti intelligenciáról és sok másról. Mindezekről közérthetően, üzleti szemmel.
Support This Show

About your host

Profile picture for Peter Bogyó

Peter Bogyó