"Ha üzleti folyamatokat tudok leírni, nekem az az igazi digitalizáció" | Beszélgetés Egerszegi Krisztiánnal, a miniCRM tulajdonos cégvezetőjével - Digitális bennfentes

Episode 8

full
Published on:

25th Jan 2022

"Ha üzleti folyamatokat tudok leírni, nekem az az igazi digitalizáció" | Beszélgetés Egerszegi Krisztiánnal, a miniCRM tulajdonos cégvezetőjével

A mai adásban lesz szó Commodore 64-ről, Excelekről és a valódi, hatékony (kis)vállalati digitalizációról. Beszélgetőtársam Egerszegi Krisztián, a miniCRM tulajdonos ügyvezetője - tartsatok Velünk!

Krisztián ajánlata:

Könyvek, melyek magyar nyelven is elérhetőek

  • GRAND CARDONE: 10X - Az egyetlen különbség siker és kudarc között
  • SIMON SINEK: Kezdj a miérttel!
  • SIMON SINEK: Találd meg a miérted!
  • ROBERT B. CIALDINI: Hatás

Egerszegi Krisztián

a miniCRM tulajdonos cégvezetője

Egerszegi Krisztián a MiniCRM Zrt. cégvezetője 1,5 milliárd Ft árbevételű IT biztonsági céget épített az adatszivárgás elleni védelem magyarországi bevezetésével 2008 végétől. Az új piaci szegmensben 3 év alatt lett piacvezető a cég. A legnagyobb segítség a rendszerben való gondolkozás volt, aminek segítségével és a megfelelő támogató eszközökkel ki tudott törni a folyamatos napi tűzoltásból és a cég fejlesztésére fordíthatta az idejét, ami már önállóan is működni tudott. 2016-tól 100%-ban a MiniCRM Zrt-re fókuszál, ahol sikerült a kkv felhő alapú CRM szolgáltatás piacán vezető szereplővé válni Magyarországon. Kiemelt figyelmet fordít a piac edukációjára, workshopokat tart, és a legfontosabb konferenciákon ad elő értékesítés, cégfejlesztés témában.

Show artwork for Digitális bennfentes

About the Podcast

Digitális bennfentes
Ez itt a ”DIGITÁLIS BENNFENTES” podcast! Tematikus beszélgetések, interjúk, amelyek megmutatják a magyar vállalkozóknak (és vezetőknek) a digitális átalakulást mozgató és a vállalkozások életét befolyásoló technológiákat, eseményeket. Elemzések, betekintések és történetek adat-tudományról, üzleti intelligenciáról és sok másról. Mindezekről közérthetően, üzleti szemmel.
Support This Show

About your host

Profile picture for Peter Bogyó

Peter Bogyó